Flames of Love
V temných útrobách noci,
Já, snílek, toužím po společné rozkoši.
Plameny lásky mé křehké srdce uchvátí,
při našem vzájemném splynutí..
V nekonečném čase hvězd,
tolik milovat se přeji si dnes.
Naděje v srdci stoupá,
v okamžiku, kdy naše jednotné tělo k vrcholu dospívá..
Zavřu oči a vidím Tě,
v hlavě se mi ozývá:„ Jsi moje“.
Hříšné myšlenky ve mně probouzíš,
požárem vzrůstající lásky přeji si,
pod svitem hvězd, Tvé tělo a duši dovést ke kráse spokojenosti..
Přečteno 412x
Tipy 5
Poslední tipující: Gaia, carodejka, Liquid vamp
Komentáře (1)
Komentujících (1)