Ona
Ona:
Víla. Jsi víla nebes, která sladkým dotykem překypující lásky probouzí v mém očarovaném nitru života přenádherné vlny světla, jenž samotné srdce naplňují nespoutanou aurou věčnosti..
Moře. Jsi moře světa, jsi dar, který odráží svoji nadpřirozenou krásu v samotných paprscích zářivého slunce, probouzející v srdcí lidí svatou moc života a nekonečné lásky..
Jsi anděl. Jsi pozemský anděl. Tvá duše, tvé srdce. Láskou spjaté k životu v nekonečném prostoru citů vycházející ze samotné podstaty snů. Za zpěvu ledňáčků..křehkými city život Tvůj obejmu, jako věrný strážce, jenž svoji láskou opatruje komnaty společného osudu..
Přečteno 450x
Tipy 10
Poslední tipující: NiQuS, Gaia, Kačka Ranglová, Jahodová kopretina, carodejka, Liquid vamp
Komentáře (5)
Komentujících (5)