Poutníci
Anotace: hledající cestu.....
zabloudili jsme
hledáme si k sobě cestu
přesto se ztrácíme
/v nepochopení/
jsme zbloudilé duše
co se potřebujou
/a nemůžou spolu být/
chceme najít společnou řeč
a stále si nerozumíme
/je to děsná křeč/
přesto věříme
že cestu najdeme
zavřu oči
a
vidím
jak
po ní kráčíme
ruku v ruce
/nepůjde to lehce/
snad to dokážeme
a naše zbloudilé duše
věčnosti odkážeme
Copyright © 2008,Caracol
Přečteno 351x
Tipy 26
Poslední tipující: pejrak, Cot death, čertíček, pleskotka24, Belmon, Mraveneček, Nahá, Psavec, NikitaNikaT., labuť, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)