Rytmus kulhá, rýmy vidím/nezávidím bych přepsala, ale celkově se mi dílko líbí, je především o pocitech, upřímná básnička. Láska na Tebe jistě někde číhá a překvapí Tě, až ji budeš nejméně čekat. Hodně štěstí přeju :)
29.04.2011 09:35:00 | Pevya
prvni sloka je jedine , co se mi z te basne libilo, pak uz to drhne, jak rytmus, tak rymy..i tu prvni sloku bych upravila,ale to je jen muj dojem..
10.07.2008 19:39:00 | saddova
Děkuji za komentář. Nejsem básník, jen občas toužím vyjádřit pár svých myšlenek tak, aby se uchovaly navěky.
10.07.2008 17:58:00 | Marťafon
ST! je za první sloku, tedy nejen za ní, jen že je z tej básenky nej. Jinak pocitové a upřímné dílko. Ráda pročtu další, pokud nevadí. :o)
10.07.2008 17:43:00 | NikitaNikaT.