...koukám co sudiček vkládá ti naděje...šepot jejich je odměnou za palčivou bolest Tvou...vyhlédni šťastným oknem ven...
11.07.2008 01:04:00 | Lota
je moc krásná, asi se vzmůžu jen na pár teček
protože z loučení se člověku nechce smát,
ale brečet....
ale - zavřeš jen jedny dveře!
to další je zas o důvěře
:-)
10.07.2008 20:39:00 | Verena
Nádherná...
Na louče zapomeň,
zapaluj svíce.
Co bylo není už,
smíš čekat více...
Až svíčka zavoní
medovou vůní
- neváhej vteřinu!
Hned budeš u ní.
U nové lásky.
A zapomeň na otázky:-)
10.07.2008 20:23:00 | spare