Divadlo
Přečernou oponu ze srdce strhnout
a přítrž učinit tyjátru nevkusu!
Ta fraška laciná, emocí prostá,
pod rouškou pozlátka oděná do hnusu,
voní mi po dálkách..
Ach, Bože, ta vůně!
.. jen moje srdce, herec to mizerný,
po ní nevyléčitelně stůně...
Přečteno 430x
Tipy 12
Poslední tipující: Manon.H, BArBArKO, blue, NikitaNikaT., Lady Carmila, saddova, cevert, Churry
Komentáře (5)
Komentujících (5)