Na kolenou

Na kolenou

Anotace: .

Žiletkou mi pořezali
moji nohu bosou.
Květině mé křehké víry
podťali stonek kosou.
Nesmělé ranní paprsky
rdícího se slunce
orvaly tvoje hostesky
a probodly mi jimi srdce.
Střípkama mých vlastních lásek
podřezali mi žíly.
Já na kolenou, přes oči pásek..
Žít? Ne. Nemám síly.
Autor Euka, 12.08.2005
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel