Anotace: Báseň k výročí 1 roku co jsem potkala JEHO. A taky k výročí 364 dnů co jsem ho neviděla.
Tyjo, na to, že je to tady první a báseń a tohle všechno se mě to moc líbí :)
17.07.2008 09:24:00 | .K.r.i.s.t.y.
nevím...nepíšu tam o marihuaně jako o nějakém módním hitu. Prostě tam patří... ale díky za komentáře, pokusím se to nějak zlepšit :)
16.07.2008 22:32:00 | Vanilla Shake
Taky mě zaujala anotace. :)
Ale ta báseň mi připadá poněkud "nevyrovnaná"..? To asi není to správný slovo, ale nenacházím jiný. Prostě se mi zdá, že obsah neladí s formou. Píšeš sice o marihuaně, ale jakýmsi archaickým stylem...
16.07.2008 22:16:00 | colorka