Nedělní den
Anotace: Moje první báseň o lásce,tak snad se bude alespoň trošičku líbit.....
Ptáci švitoří v povětří,
a slunce svých hřejivých paprsků nešetří.
Sem tam nějaký ten mrak,
zastíní můj zrak.
Léto je již v plném shonu,
a já ve svých vzpomínkách tonu.
Přemýšlím,co asi děláš,
jakpak se zrovna máš,
a zdali i ty na mě vzpomínáš,
a v srdci smutek máš...
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček, adida
Komentáře (2)
Komentujících (2)