:-)
děkuji Vám všem za komentáře.
jak píše gabkin níže, jsou různorodé, v každém to probouzí jiné pocity, a to je dobře.
Záměrně jsou tam slova o odpadu...atd.
Někdy se tak každý může cítit, ne ?
Ale povšimněte si naděje...
do té popelnice skáču vesele:-)
Čím déle tady píšu, tím více jsem imunní na reakce druhých.Píšu hlavně pro sebe, tak mi promiňte.
A komentujte dál.
12.07.2008 12:48:00 | spare
Recyklace je znovuvyužití...ale já myslím, že se napřed má onen materiál plně využít, když ještě nedosloužil! A věř mi, že ještě dlouho sloužit bude ;-)
11.07.2008 22:47:00 | Chancer
St! vše již řečeno viz níže, jinak dílko je pro men zajímavé, myšlenkové a nevím, dnes citím smutek ... možno je to mnou ... a možno počasím.
11.07.2008 22:39:00 | NikitaNikaT.
heslo dobre, basen uz mene, nenalezla jsem nic, co by bylo pro mne llllve volnem versi imponujici...
11.07.2008 21:23:00 | saddova
já myslím, že srdce je nejzrecyklovatelnější obal na světě:-) Ale kdo ví, třeba se pletu...
11.07.2008 19:31:00 | monterka