Nevěřím
Umí někdo věřit v lásku?
V ten pocit..
V tu touhu..
Dát svůj život v sázku?
Umí někdo darovat své srdce?
Darovat sám sebe..
Darovat cokoli..
Třeba i nebe?
Přijmout lásku mě těžší zdá se být
Je to hloupé
Smutné
Dokážu asi pouze snít...
Přečteno 545x
Tipy 1
Poslední tipující: lucajda89
Komentáře (2)
Komentujících (2)