Řetízek
V prosinci, někdy před lety,
kdy vločka k Tobě přiletí,
kdy splní se Ti každé přání,
zůstala na mé dlani
malá krabička.
V ní třpytil se stříbrný had,
znamení, že mě máš rád.
Znamení lásky a štěstí
stříbrní hadi věští.
Však tentokrát se spletli.
Komentáře (2)
Komentujících (2)