Vyznání
Anotace: Pro mýho Honzíčka :-* Miluju tě!
Srdičko moje se směje,
protože ho láska hřeje.
Tu lásku cítim k tobě,
je mi s tebou tak krásně.
Jen s tebou je krásný můj svět,
chci tě mít u sebe,HNED.
chci aby už to tak bylo napořád,
díky tobě vím, co znamená opravdu MILOVAT.
Přečteno 700x
Tipy 3
Poslední tipující: jesterka, Janetee
Komentáře (1)
Komentujících (1)