dětská láska
Když se najdou dvě srdce
a průběh volný dají lásce,
pak chlapec vyzná lásku krásce
a kráska pohladí pak chlapce.
Kdo by se nevrátil do dětských let,
vždyť je to naprosto překrásný věk,
když v jeslích mají se dva rádi
a chtějí být víc než kamarádi.
Přečteno 380x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Květka Š., PoeziGirl
Komentáře (3)
Komentujících (3)