Reggae z nebe
Znám Tě krátce
ale blížím se k Tobě
volným pádem
čekáš, až přijdu zadními dveřmi
a uhasím ohen'
mezi tvými stehny
chodíme bosi po rozbitém skle
kolem nás je mnoho vášně
hřeje a chutná sladce
Potom sme si lehli
do usušený trávy
a z nebe zahrál Bob Marley
P.S. Protože sme žili
mohli sme si dovolit
otevřít si žíly.
Přečteno 327x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
Komentáře (1)
Komentujících (1)