snílek
Písmenka běhají po papíru
píši ti dopis poslední
oblečená jen do empíru
odejdu dřív než se rozední
stanu se kapkou rosy v trávě
oblakem na nebi poledním
přeletím všechny mosty hravě
vrátím se se snem večerním
proměním se v květ lotosový
na vodní hladině
večer ti zase drahý povím
co slyšet smíš ty jedině ...
.
Přečteno 436x
Tipy 28
Poslední tipující: pejrak, poustevník Jirka, Princezna.Smutněnka, Caracol, s.e.n, a_tao, Myrja, saddova, hostmen, jiljovský, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)