Noční motýl
Anotace: ..jen tak si létá...
Jsem noční motýl,
co létá v tichém půlnočním vánku.
Pod sebou město mám,
v něm stovky milenců,
se právě uložily k spánku.
Ty stovky milenců,
co svoji lásku hlídaj,
ty stovky milenců,
co spolu ráno snídaj.
A noční motýl dál křídly mává,
hlídá tu klidnou noc,
ve které tolik zázraků se stává.
Komentáře (0)