Zasloužíš si víc

Zasloužíš si víc

Anotace: Když někdo necítí to stejné, ale nechce ublížit...

Tohle je jen pro tebe,
chci abys mne pochopil.
Snad nemyslím jen na sebe,
chci abys slzy neronil.

Snad nejsem ledová královna,
co jen ničí své okolí,
zlá myšlenka z Neštěstí dna.
Kéž tě ta slova nebolí.

Já nevěřím na zázraky,
co se při úplňku stávají,
Ale na lásku věřím taky,
na pocity co se neptají.

Avšak sama nevím co cítím
k tobě i ke svému okolí.
To snadněji motýla chytím,
jednodušší je snad cokoli

Nikoho nikdy jsem neměla opravdu ráda,
Vždy jenom pouze jako dobrého kamaráda.
Nejspíš jsem divná,
nebo jen jiná,
tak kam se poděla láska-moc slavná

Připadám si jako sebevrah,
s pilou na větvi sedící.
Nebe mám už na dosah.
Jsem smíšek věčně plačící.

Řežu stále, jenže zemřít nechci.
Pořád dělám dvě rozdílné věci.

Zasloužíš si někoho, kdo tě má rád,
toho kdo lásku může ti dát.
Nechci ti ublížit, nechci tě ranit,
jenže pravdy nemůžu se stranit.

Zasloužíš si více nežli jen mne,
nemůžem žít ve snu a bát se dne.

Zasloužíš si někoho lepšího,
a takových je na světě mnoho,
někoho tvému srdci dražšího.
Již jsem řekla dosti toho

co říct jsem ti musela a taky chtěla,
možná jen jinak jsem ti to říct měla

Doufám že jsi to správně pochopil
a tento dopis dobře pochodil.
Autor Amazonka', 12.07.2008
Přečteno 503x
Tipy 1
Poslední tipující: 2Jay
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Ten konec se mi nelíbí-pochopil-pochodil.

13.07.2008 14:44:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel