..hmm..sudičky většinou nelžou..
..ale taky nemůžou dělat ouplně všechno..ani za Ďábla..
..víš? ;-))
14.07.2008 20:51:00 | isisleo
zamilovat se přes počítač? a viděli jste se někdy, nebo ne, jako že to byla pouze virtuální láska?
13.07.2008 16:09:00 | shakespeares
jo skleněná láska
cinkne a zmizí
člověka spráská...
a někdy je ryzí
nehaž flintu do žita
ani do pšenice
žito ti to spočítá
a láska ještě více...
:o)
13.07.2008 13:20:00 | hanele m.