Rozplývám se
Pokaždé, když se mě dotýkáš,
rozplývám se jako cukr v kávě,
jsem rosa čekajíc na Tě v trávě,
rozplývám se jako cukr v čaji,
když šachové figury šachy hrají
jsem éter, který se rozplynul v mlze,
jsem tvoje veskrze a skrze……
Rozplývám se pod vodopádem
Tvých slov a vět
Rozplývám se včera, zítra, teď
Rozplývám se pod Tvou ctností,
která dobré srdce věstí….
Rozplývám se pod Tvou ochranou
s Tebou zůstávám před i za branou.
Přečteno 698x
Tipy 1
Poslední tipující: Mraveneček
Komentáře (2)
Komentujících (2)