Anotace: ..lásko..
..ach, jak mi chybělo
tohle to hraní..má hebká paní..
kéž by ti v uších šumělo :o))
29.07.2008 12:57:00 | šuměnka
Rýmem si ženu přibližuji,
když se mi po ní stýská,
rýmem ji líbám v její sluji,
ať v dáli je či blízká.
Když můj rým v ženě zanotuje —
nechť padá strom, déšť si plíská —,
pocítí lásku, jaro tu je,
rýmem ji na duši vískám.
14.07.2008 00:02:00 | Špáďa