tohle dvojverší je u mne korunou - samo o sobě básní...
své strachy políbíme
tvář na tvář zepředu
roboti mne podporují, volají VIVat a_tao!
:o)
21.07.2008 22:58:00 | hanele m.
...a stále cosi vře a dozrává...věčně roztoužený stesk trýzně svolává...žízeň po lásce je silnější než osud sám...
13.07.2008 23:58:00 | Lota