Ač každý máme trošku jiný způsob psaní, prožitky jsou stejné....pěkná báseň
23.07.2008 06:55:00 | Freddie.n
Teprve čas ukáže, co je prohrou a co výhrou. Někdy prohra bývá výhra a naopak.Já věřím, že najdeš své štěstí
14.07.2008 08:53:00 | SZN
ST! je pouze za obsah, slova a pocity, ne za bolístku, smutek, jistou bolest, která časem odezní. A omlouvat se v básence nemusíš ... Aj rozchod je součástí lásky a prostě života jako takého. Prožila jsem si své, byla jsem to já, kdo odešel s velmi těžkým srdcem, ale nešlo to jinak, bývala bych se utrápila a ještě dnes bych byla nešťastná, velmi nešťastná a nechala po sobě šlapat ... Věř, že s novou láskou bude lépe, chmuty se za ženou a vzpomínky jen zůstanou. Neplač, nesmutni, láska na Tebe ještě čeká. Přeji Ti mnoho štěstí a hlavně sil k překonání. Je potřeba, abys byla mezi přáteli, ne jaká já, kteří se na mne vykašlali kvůli němu, pže já byla ta špatná, že jsem se s ním rozešla. Ale že mě psych. týral a všecí mi to řékali, aj tak se otočili kvůli mě, že on je chudinka ublížen ... Mno, to je na dlouho, tím Tě nebudu Tížit. Přeji Ti všecičko nej ... a jsme tu s Tebou.
14.07.2008 06:40:00 | NikitaNikaT.