V zapomnění
jsem šťastná
a slzy mi stékaj po tváři
směju se
a úsměv mám zkřivený křečí
miluju tě
a nechci s tebou být
ač lásky abstinent
tvou touhu chci pít
ve všem mám jasno
a přece si nerozumím
jsem veselá
a strašně trpím
teď jen na chvíli
zavřu oči
svět se se mnou točí........
upadám v zapomnění
cesty ven není
v zapomnění chci žít
a sladký sny snít
/o nás/
Copyright © 2008,Caracol
Přečteno 404x
Tipy 19
Poslední tipující: pejrak, Simísek, Bíša, okapovaroura, čertíček, Belmon, Psavec, pleskotka24, monterka, NikitaNikaT., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)