Limetková realita
Anotace: po roce pochybností...
Už radostně vím
že jen o Tobě
muj zlatovlasý sním
Nenech mě samotnou
s dávnou vášní se rvát
Pojď se mnou tmou
neřestně ten zázrak si brát
Oči jak limetky
3285dní znám
Jak na ostří žiletky
teď žilo se nám
Říkám, co cítím
vždyt mě znáš
Tvý pochyby drtím
vždyť ústa mý znáš
Přečteno 396x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Borecká, vodnař, Mraveneček, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)