NA PŮL CESTY
Ona žije v budoucnosti
(prožívá věci dopředu)
Já žiji v minulosti
(prožívám´lost´-až ex post)
Ona r/nohy ´kupředu´
Já klepítky p/dozadu
Ona žije v Praze
Já žiji v Brně
Ona žije v budoucnosti
Já žiji v minulosti...
(a napůl cesty)
v přítomnosti
se potkáváme -
Přečteno 411x
Tipy 16
Poslední tipující: Marfuša, PoeziGirl, blue, cevert, Severka, Michal Kvido, Mraveneček, TERezicKA, Psavec, labuť, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)