malování
Maluju doteky
na Tebe obrázky,
má něha s vášní Tvou
sambu si tančí,
v přítmí tom vonavém,
vnímám Tvé oblázky,
mé city z té nádhery ,
jak děcko tu jančí,
ukrýváš tajemství,
krajino známá,
ve sladcích vrcholcích
i v úrodném údolí,
v obětí hřejivém
jsou nádherná rána,
chci malovat častěji,
když čas nám to dovolí...
Přečteno 503x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (0)