Julie a Romeo
Juliino srdce
krvácí…
Ne neumře.
Jen zase ztrácí
Iluze
kolik jich jen
člověk má?
Kolikrát
je může ztratit?
I Romeo,
jindy neohrožený,
bezcílně bloumá.
Vzpomínky
jak katany
párají
jeho vnitřnosti.
Ne nepláče.
Chce vrátit čas.
Svět ani lidé
totiž
moc dokonalosti
nepobrali…
Přečteno 392x
Tipy 14
Poslední tipující: bokken, anaH, NikitaNikaT., Psavec, just me, Bíša, Alan Black, Simísek, Mraveneček
Komentáře (6)
Komentujících (6)