Osmý div světa
Utřeš-li slzu
vrátí se moře
Překonáš-li oceán
poznáš sebe a kousek světa
A to jen tehdy...
Poznáš-li lásku!
Tvé srdce bude navždy trpět arytmií
Tím bude překročena sedmého divu další meta...
Přečteno 439x
Tipy 8
Poslední tipující: hanele m., teranosaur, Mraveneček, Psavec, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)