Dej mi šanci
Anotace: * Černobíle duhou malovat
*
*
Dej mi šanci ....
Nemít ani ponětí
Dej mi šanci ....
Ztrácet se ve tvém obětí
Dej mi šanci ....
Začít tát
Jako v ohni sníh
Zůstat stát
Nepolíbit, byl by hřích..
Dej mi šanci ....
Černobíle duhou malovat
Dej mi šanci ....
Tát a milovat
*
*
Přečteno 578x
Tipy 4
Poslední tipující: Mrs.Grázl, colorka, Mraveneček
Komentáře (1)
Komentujících (1)