..růže..
Anotace: Reakce na báseň s názvem: Ach jo... od Anches..
Minulost nevracej,
nekoukej zpět,
vím bolí to,
však přijde nová láska..
Plno úsměvů,
tvář rozzářená,
něžné polibky,
hřejivé doteky..
Pak zklamání,
spousta otázek,
oči uslzené,
smutné pohledy..
Nová láska,
snad ta pravá,
důvěra,objetí,
pocit bezpečí..
A pak...kdo ví..
-----------------------
/LÁSKA je jako růže....nádherná,voňavá...a přesto má trny../
Přečteno 424x
Tipy 11
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Puck, sondulacek, a_tao, Psavec, carodejka, Walentine, Bíša
Komentáře (7)
Komentujících (6)