Tobě přísahám
Anotace: Dnes bych chtěla být s tebou i zítra :))
-
Dnes spolkla jsem duhový knoflík
Byl celý
Z bílé pěny
A tak hřál mě na rtech
Až jsem celá
Zrůžověla
Pomalu
Dnes letěla jsem nemávajíc křídly
Která
Včera u večeře
Sis u mě zapomněl
A tak dotkla jsem se větru
Co mě a loukám
Broukal
Píseň divých bílých včel
Potichu
Dnes vnímala jsem doteky tvé něhy
Ukryté
V pavučince touhy
Vyryté
Na zdi nad obrázkem ve skle
A tak pohladili mě vzpomínky
Ty hezké
Jen ty hezké
Dnes bych chtěla být s tebou
I zítra
A tak
Oddaně
Po tvém boku čelit lstivým nástrahám
To pro celý svět
Teď hned
Tobě přísahám
-
Přečteno 642x
Tipy 22
Poslední tipující: snupicek, TereZinka, Actafool, xhil, P€ŤULK&, okapovaroura, Psavec, Myrja, Mraveneček, Aka Kiss, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)