Vyznanie
Anotace: Myslím, že není, co dodat...
Ode dne, kdy jsem tě poznala,
nosím tě v srdci!
Když zavřu oči,
mám v myšlenkách vtisklý tvůj úsměv!
Umí zahřát jako sluníčko
a má takovou sílu,
že by uměl roztát i největší ledy!
Tvůj pohled mnou vždy proniká
jako Amorův šíp.
Když jsi mi nablízku,
jsem šťastná!
Jsem ráda, že jsem tě poznala!
MILUJU TĚ!
Přečteno 455x
Tipy 2
Poslední tipující: Janetee
Komentáře (4)
Komentujících (3)