Smutek z lásky vyznání
Anotace: Když vás opustí někdo,koho jste opravdu milovali,s kým slovo láska dostávalo plný význam,je to rána na celý život a o to větší,když nevíte proč... a nic nepomůže, ani čas...
V několika okamžicích. Ve chvilce,co svou délkou blíží se prázdnu,
řekl jsem ti slov pár,srdcem jdoucích,
však asi tím jsem spáchal zločin a teď v base váznu.
Chladná kobka, stěny
smutkem postavené.
Vedle pro city hrobka, rakev.
Hřeby zklamání po obvodu zatlučené,
Odsouzen na věčné časy - trápen spleeny
Rakev pohřbena pod obrovské masy - černé hlíny
Bez procesu !
Jen vyslechl jsem rozsudek z tvých úst.
Katovi teď jeho nástroj, Tvá slova nesu.
Nástroj, co vytváří v srdci rány, co nemohou už nikdy srůst.
Na dřevěném pódiu, se svou hrudí
na špalku
- život rozpadlý
Jen se díváš, jsem v údivu, Tvá slova pak, skrze srdce, zabodla se do špalku !
- je konec krásných dní
Nač je láska, bez možnosti se o ní podělit ?!
Cit, něžná slova, slova vyznání.
Proč v sobě pořád dusit ! Co chce odejít.
Proč slova "Miluji tě !" ode mě Tě odhání.
Slova, co tak dlouho jsem musel
nechat být
- za dveřmi zamčené
Tak dlouho sbíral jsem sílu
ti je říct
- dlaně zpocené
A Ty jsi poté jen řekla: "Promiň (!),já nemůžu." a pak mi ukázala záda.
V tu chvíli, jak led by začal hřát.
Hlavou letí všechny ty chvíle, kdy do očí mi říkala jsi: "Mám tě ráda."
To začala zem k sobě kapky z nebe zvát.
Kapky,co až na kost tělo smáčí
- kabát nepomůže
Musím se teď smát !
Stojím jak opařen, od očí slzy po tváři si cestu k zemi značí
- co mysl proti tomu zmůže
Umíš tak krásně lhát.
Proč to vše jsi musela zahodit. Co tě nutilo
to udělat ?!
- rozervat mi srdce na kusy
Nechtěl jsem přeci víc, než jen moci
tě milovat.
- což mě teď,jen dusí
Přečteno 687x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (2)