Můj kat
Anotace: můj kat s mojí bolestí hrají si svině na štěstí
do ticha šeptáš něžností
tělo se chvěje bolestí
do kůže krví píšeme
dvě duše smrtí zlomené
ty žiješ
já už jen dožívám
lásku si v smrti
užívám
do ticha šeptáš
chvěju se pouhou neřestí
ještě mě líbej
vzpomínko na štěstí
ty ještě žiješ
mě bolest život krátí
přitul se poslední
milenko v šedivé kápi
přitul se, lásko, smiluj se,
nech mě už spát
už nejsem živý,
není s kým hrát
tvůj býval jsem asi milý
Ty jsi ... a budeš můj kat
Přečteno 420x
Tipy 14
Poslední tipující: lampicka, Myrja, Holis, Hesiona-Essylt, cordeli, Romana Šamanka Ladyloba, monterka
Komentáře (5)
Komentujících (4)