JSI MOJE VŠECHNO
Anotace: nebo možná ne...
Jsi moje všechno
a zároveň nic,
v momentě uhasneš
jak pouhé světla svic...
Já bojím se
a nevím jak Ti říct,
že přání mám:
Tvé objetí a nic víc...
Jak moc bych chtěla
před Tvým pohledem se svlíct,
však jsem jak karta -
- jenom rub a líc...
Rub - to nejsem já,
to je přetvářka navíc...
Duše moje utrápená,
to je PRAVÝ líc...
Přečteno 936x
Tipy 4
Poslední tipující: Isabelle, Megs, Rolnička
Komentáře (0)