Ke kouření
Vdechovala jeho život,
S ním byl básní.
Žila jím,
s ním.
Není už srdce šampion
zhasl svůj lampion,
a jí s ním.
Dokouřila jeho dech.
S filtrem - je to pech,
to nešlo, už mne nech !
Po letech, úsměv hořký.
V omylech, zdá se vždy těžký..
Přečteno 385x
Tipy 4
Poslední tipující: Monsignore, snupicek, Caracol
Komentáře (1)
Komentujících (1)