Dovol mi
unikáš před realitou
dovol mi najít cestu zpět
přesycen banalitou
odmítáš reálný svět
dovol mi
podat ti
pomocnou ruku
věř mi
nekladu si
žádných nároků
dovol mi
ať ti pomůžu
zase se smát
věř mi
cokoli můžu
chci ti dát
unikáš z reality
vrať se se mnou
do ní zpět
zbav se té absurdity
vím, není to lehké
nepůjde to hned
dovol mi
dát ti ruku mou
věř mi
vše se dá zvládnout
/ve dvou/
Copyright © 2008,Caracol
Přečteno 530x
Tipy 23
Poslední tipující: pejrak, llucinka886, Belmon, enigman, Myrja, Simísek, okapovaroura, Psavec, cordeli, Bíša, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)