Variace na Březen
Anotace: Variace na jednu básničku...
V poklidném tichu letního večera
Seděla
Hudbu ticha slyšela
A oblakům vstříc letěla
V poklidném tichu letního večera
Ulehla
Zvednout se už nemohla
A snad by ani nechtěla
Pozdní letní večer plynul
Skanul
Do lahve vodky plivnul
A spokojeně usnul
Za hudby toho krásného večera
Tančila
Odtrhnout se nemohla
Od strážného svého anděla
A snad by(ch) ani nechtěla
Přečteno 382x
Tipy 9
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, kryndy, xhil, Lady Carmila, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)