Koupu se v kaluži svých utrápených slz a jediná vzpomínka patří Tobě...
Třeba ta na Tvé zpívání když mi nebylo dobře...
nebo na to když si mně rozesmál jen tím že ses začal smát Ty sám...
nebuď bolavá, prosím prosím....třeba napiš, zkusím Tě bolu zbavit ;-) ps: děkuju za návštěvu a za komentář, nějak se mně při něm udělalo dobře, jak Ty to děláš? ;-) měj pěkný den! A prosím úsměv!!!! ;-)