Vize
Anotace: Každý neúspěch člověka něčemu naučí, pokud se chce nechat poučit. Charles Dickens Vím, že nic moc (možá nejhorší, co jsem napsal), ale i přesto to před vás předkládám.
Žárem žhnu,
v duši zkamenělé.
V těle ztuhlém
a rozpohybovaném.
Jen pohledem na sedmý div světa.
Hledím vstříc novým začátkům
a cestu novou snad nalézám.
Myšlení mé mění se
v základech a otřesech.
Rozpolcená mysl zná,
co nikdo jiný nevídá.
Mrzutost, zlobu, smrt
a v tom světlo na konci.
Snad osvobodím se,
snad ztroskotám,
nechť schránku mou
někdo nalezne.
Přečteno 397x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
Komentáře (1)
Komentujících (1)