Jsme.
Jsme dvě křídla
zborcená krví
přesto svěží
Jsme dva milenci
nad ránem, ospalí
ale stále lační
jsme dva vzdechy
při rozkoši
jeden jeho, jeden její
jsme dva rozdílné světy
a protější břehy
divoké řeky s tisíci mosty
Přečteno 425x
Tipy 3
Poslední tipující: blue, Caracol
Komentáře (2)
Komentujících (2)