A nezaprší, ... a nezaprší ...
Anotace: .... nebo že by jo ...??
.
Snad někdy zaprší
z toho nachcanýho mraku,
který by jen blázen mohl považovat
za štěstí co prší shůry
Kdy se zamračilo
již nikdo z nás neví
a asi to ani není důležité,
jen ten pocit neodkladné bouřky
co je přímo hmatatelný
deptá naše jistoty
domácích hovniválů …
Je až kupodivu že Hovniválové
jako každý brouci
maj´křídla,
i když jsem je nikdy
neviděl létat
Možná to i uměli
... kdysi,
když byli velmi mladí
jenže dnes, ...
jen valí kuličku,
... a bojí se bouřek ...
... ... ... ... tak jako my ...
*-
----------------------------------------------------
Comment k JirkaSovu .... " Připochcaná duha "
*
Přečteno 390x
Tipy 17
Poslední tipující: Noc17, cevert, Marfuša, Michal Kvido, Romana Šamanka Ladyloba, Churry, NikitaNikaT., smudlinek
Komentáře (6)
Komentujících (6)