Anotace: No, místy je až po 22. hodině, asi se vám ani nebude líbit, ale nu což... Já ji mám ráda. A Toho, o kom je, ještě víc;)
Znovu se sem vracím... nezanechala jsem komentář... ale už jsem ju četla... je opravdu pěkná, hezky napsaná, obraty, cit a myšlenky... jak jdou po sobě... líbí se mi to.
26.01.2009 08:30:00 | NikitaNikaT.
Dala bych Super Tip na Druhou, ale ten bohužel není v nabídce0:)
28.09.2008 10:37:00 | Anita Buchtová
Dala bych Super Tip na Druhou, ale ten bohužel není v nabídce0:)
28.09.2008 10:37:00 | Anita Buchtová
děkujúúúú! Za Tvůj pozitivní ohlas, Simdan! Přecejen je trochu... ehm... o radosti ze života, která je trochu divoká... ale tak to má asi být;)
18.07.2008 10:51:00 | Helena Buchtová