Anotace: Když se nemůžete zbavit těch citů...a proti své vůli,někde v koutku duše...stále...doufáte... Venovano Feli...
Mluvíš mi z duše, já vím že jsem blázen, zoufalec, sobec, ale stejně doufám, protože i když on dokázal lásku zabít jen za pár dní, moje srdce o ní pořád sní...
29.07.2008 03:29:00 | Ketvin
naděje umírá vždy poslední... přesto, jen nedoufej, ale snaž se pro to něco dělat... Držím palce...
21.07.2008 15:26:00 | Caracol
Nejsi hlupák ani blázen,to je prostě fakt,že člověk má pořád naději.Někdy je ta naděje nekonečná,já už jsem všechnu naději ztratila a stejně stále doufám,že se stane nějaký zázrak,že se něco prostě musí stát,že přece nemůžu tak trpět,pořád čekám na něco co nikdy nepříjde,ale čekám,někdy si také připadám jako zoufalec,ale láska je hodně silný cit.Moc Ti přeji,aby se vrátila.Musíme přece věřit,ne?ST!
18.07.2008 13:54:00 | Mraveneček