Nad papírem srdce sténá
Anotace: snad vzpomeneš, že bylo krásně, když jsem tebe miloval.
Nad papírem srdce sténá,
píše slůvka bolestná,
do řádku jenž plním zvolna,
jsou to slova bezelstná,
o tom, že již více nechci říct,
co jsem řvával z plných plic.
Možná slyšíš moje nitro,
třeba vidíš skrytý pláč,
až neuslyšíš dobré jitro,
začneš se ptát proč a zač?
Snad přeletí ti hlavou básně,
které jsem ti věnoval,
snad vzpomeneš, že bylo krásně,
když jsem tebe miloval.
Přečteno 387x
Tipy 5
Poslední tipující: bajli33, pejrak, Andělská holka, bokken
Komentáře (2)
Komentujících (2)