jo, jo barde ...
ty "tůžby" ... a láska ty nás dostávaj´ ...
*- ... bez ohledu na věk ... ... :-))
***- již jsem ji u tebe někde četl, .... ale pořád je moc pěkná ..:-))
..... .... tak jako ostatně i to téma co se ho to týká ...
21.07.2008 16:32:00 | HarryHH
Opět mi bylo u Tvého dílka skvěle...tak lehce, něžně a v jemném náznaku posmutněle...
20.07.2008 18:33:00 | Lorraine