Ztráta
Anotace: ztráta vždycky bolí..
Sedím tu sám,ty už mi nepíšeš,
lehnu si sám,bude studený náš pelíšek..
Budu tam sám,k medvídku se tulit,
budu tam sám i nad ránem se budit..
Strašně to bolí,
jak dlouho jen rány se hojí..?
Rány,co láska mi způsobyla,
rány,co do srdce mi zasekala..
Mé srdce teď brečí a krvácí,
láska má se ke mě už nevrací..
Krvácí čím dál víc,
bez ní už teď nemám nic..
Komentáře (2)
Komentujících (2)