Kde jsi?
Kam se mi ztráčíš?
Bojím se, že se nevrátíš!
Kde jsi?
Proč tu nejsi?
Mizíš mi před očima,
ztratil jsi se mezi všema.
Proč mě trápíš?
Že mě to bolí, děláš, že nevíš.
Do našeho vztahu,
z nějž cítila jsem něhu,
dala jsme hodně,
...a jen a jen tobě.
Přečteno 359x
Tipy 4
Poslední tipující: hezule, Mraveneček, bokken
Komentáře (2)
Komentujících (2)