Pocitová
Tohle je má pocitová
Na věčný časy.
Tohle je má pocitová
Pro mého padlého anděla
S polámanými křídly.
Tohle je má pocitová
Vyslaná do konečků tvé něhy.
Tohle je mé vyznání
Vepsané v zákoutích tvých řas.
Tohle je má pocitová
A tvá kůže voní medem a solí.
Kdykoli tě vidím,
Nebe jako by potemnělo.
Tohle je má pocitová
Na rozloučenou,
Která bude navždy jen jednou
Vzpomínkou
Stísněnou v okamžiku…
Přečteno 429x
Tipy 3
Poslední tipující: el viento, Psavec, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)